008 とろとろ卵で、大盛牛とじ丼!Rice bowl with beef and half raw scrambled eggs
作り方は、動画を見てくださいね。
材料/Ingredients (for four/四人分)
- 300-400g thin-sliced beef
- 牛肉(切り落とし、またはすき焼き用)
- 100g green onion
- ネギ 1本
- 100g shimeji mushroom
- しめじ 1パック
- 4-5 eggs
- 卵 4~5個
- 5-6 green beans
- as needed oil
- 油 適量
- as needed cooked rice
- ご飯 適量
- a pinch of sansho powder
- 粉山椒 お好みで
<seasoning/ 調味料>
- 100ml water
- 水
- 3 tablespoon mirin
- みりん 大さじ3
- 2 tablespoon sugar
- 砂糖 大さじ2
- 3 tablespoon soy sauce
- 醤油 大さじ3
- 1 tablespoon powdered fish stock
- 顆粒だし 大さじ1
Potato slurry/水溶き片栗粉
- 2 tea-spoons water and 1 tea-spoon potato starch/ for four
- 水小さじ2、片栗粉小さじ1( 4人分)
008 とろとろ卵で、大盛り牛とじ丼!: Gyuu-toji bowl/ Japanese food/ beef and half raw scrambled eggs [ENG/JP]