002 ビールがすすむ!パリパリ羽根つき餃子

f:id:sorana0x0:20191115140148p:plain

Ingredients/材料  分量(32個分)

・Gyoza skin/皮
  • 100g bread flour
    • 強力粉
  • 100gcake flour
    • 薄力粉
  • 1/2 cup boiling water
    • 熱湯 
  • a pinch of salt 
    • 塩ひとつまみ

-

・Filling/餡
  • 300g ground pork
    • 豚ひき肉 
  • 100g Chinese chives
    • ニラ 一把(いちわ)
  • 100g green onion
    • ネギ 1本 
  • 100g shiitake mushroom
    • しいたけ (3~4個くらいです)
-Seasoning/調味料
  • 1 teaspoon garlic
    • にんにく 小さじ1
  • 1 tablespoon ginger
    • ショウガ 大さじ1
  • 1/2 teaspoon sugar
    • さとう 小さじ1
  • a pinch of salt
    • 塩ひとつまみ
  • a pinch of white pepper
    • 胡椒 少々 
  • 1 tablespoon potato starch
    • 片栗粉 大さじ1 
  • 1 tablespoon rice wine
    • 酒 大さじ1
  • 1 teaspoon soy sauce
    • 醤油 小さじ1
  • 1 tablespoon sesame oil
    • ごま油 大さじ1 
・Adding water with flour/水溶き小麦粉
  • 1/2cup water
  • 10g cake flour
    • 小麦粉
Adequate amount of cooking oil /焼き油
  • Vegetable oil
    • サラダ油 適量
  • Sesame oil
    • ごま油 適量

作り方

www.youtube.com